Account aanvragen

Oerlemans Plastics wint gouden EFTA

Op 9 november heeft Oerlemans Plastics een gouden EFTA-Benelux Flexo Award gewonnen in de categorie 'flexoprint op folie/breed' voor de bedrukking van de Vlaco compostzak van 40 liter. De vakjury heeft deze bedrukking letterlijk en figuurlijk onder de loep genomen en geconstateerd dat de gehele bedrukking perfect in register gedrukt is.

De jury concludeerde dat zelfs de kleinste punten feilloos zijn uitgedrukt. Het feit dat het gedrukte beeld in full colour grotendeels vrijstaat, is een extra moeilijkheidsgraad in het productieproces. Daarnaast vormde het bedrukken van een bredere PE foliebaan van 1.250 mm een bijkomende uitdaging. "We zijn dan ook erg verheugd met deze award en zien dit als een extra stimulans om volledige perfectie na te streven. Naast de gouden award heeft Oerlemans Plastics ook de bronzen award gewonnen in deze categorie", aldus Johan Kranenbroek.

Dit jaar werden de EFTA-Benelux Flexo Awards voor de tweede keer uitgereikt. De EFTA-Benelux Flexo Award competitie is een tweejaarlijks evenement, dus in 2019 kunnen flexodrukkers weer meedoen. In tien verschillende categorieën kunnen flexodrukkers op folie en papier uit België en Nederland meedingen naar de awards.

Volledige bericht:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2018