Account aanvragen

Plastic Heroes-campagne gaat weer van start

Plastic Heroes vertelt over recycling

Plastic Heroes heeft een nieuwe campagne gestart die in het teken staat van recycling. Het is voor het eerst dat Plastic Heroes haar campagne concentreert op het recyclingproces. Gebleken is dat 1 op de 2 mensen geen idee had wat met het ingezamelde kunststofverpakkingsafval gebeurt. In de nieuwe campagne wordt hier daarom antwoord op gegeven; consumenten zien wat er gemaakt wordt van het kunststof verpakkingsafval dat zij scheiden.

Alom aanwezig
Voor de campagne worden verschillende communicatiemiddelen ingezet. Zo komt er een commercial op de landelijke televisie. Bovendien wordt in advertorials (advertenties in de vorm van artikelen) in huis-aan-huiskranten aandacht besteed aan dit onderwerp. Ook zal Plastic Heroes wekenlang te zien zijn op honderd vrachtwagens die door heel Nederland rijden.

Plastic Heroes-website
Bij de start van de campagne is ook een nieuwe website ontwikkeld. Op www.plasticheroes.nl vinden bezoekers informatie over de inzameling van kunststofverpakkingsafval. Bovendien is te zien welke nieuwe producten kunnen worden gemaakt van het ingezamelde materiaal.

 

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2020