Account aanvragen

Verkiezingsdebat 'Plastics in de circulaire economie'

Datum: 16 februari 21
Lokatie: online webinar
Omschrijving:
Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus. In de verkiezingsprogramma’s presenteren de politieke partijen nu al hun plannen voor een duurzame toekomst en een circulaire economie. Welke rol is daarin weggelegd voor plastics? Op 16 februari organiseren NRK Verpakkingen en PlasticsEurope Nederland een online verkiezingsdebat.

Politici van PvdA, VVD, CDA, GroenLinks, SP en D66 gaan onder leiding van Thomas Truijens (Publieke Zaken) met elkaar in discussie over plastics in de circulaire economie. Bent u erbij? Meld u nu aan. Dan ontvangt u enkele dagen voor 16 februari de link om dit verkiezingsdebat live te volgen.

Wie nemen deel aan het debat?
Hugo Bellaart (VVD), Joris Thijssen (PvdA), Suzanne Kröger (GroenLinks), Romke de Jong (D66), Fenna Feenstra (SP) en Agnes Mulder (CDA) discussiëren mee.

Welke stellingen krijgen zij voorgelegd?
Plastics zijn onmisbaar voor het behalen van de klimaatdoelen in 2030. Eens of niet? En moet de overheid de regie nemen in de aanpak van zwerfafval, of ligt dit bij de industrie? Kijk en luister mee hoe de deelnemende politici reageren op deze en nog meer prikkelende vragen en stellingen.


Programma:

Dit verkiezingsdebat wordt georganiseerd door:

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2021