Account aanvragen

Empack Verpakkend Ontbijtnieuws

Datum: 17 september 20
Lokatie: Empack, Jaarbeurs Utrecht
Omschrijving:


NRK Verpakkingen organiseert op 17 september om 10.30 uur het ‘Verpakkend Ontbijtnieuws’ tijdens de Empack. Het centrale thema van dit rondetafelgesprek is ‘De kracht van kunststof verpakkingen’.

In de discussies rondom zwerfafval lijkt het erop dat de waarde van plastic verpakkingen vaak wordt onderschat. Laten we ons met elkaar teveel leiden door emoties in plaats van door de feiten? Wat zijn de voordelen van kunststof verpakkingen? Welke uitdagingen dienen zich aan en hoe ziet de toekomst eruit?

Rob Verhagen (Oerlemans Packaging Group), Ulphard Thoden van Velzen (Wageningen Food & Biobased Research), Hylke Brunt (FNLI) en Ingeborg Gort (Partners for Innovation) gaan onder leiding van Roger Loop met elkaar in gesprek over de pluspunten van kunststof verpakkingen. De tafelgasten nemen aansprekende voorbeelden mee van projecten of producten waar zij trots op zijn. Want dat plastic verpakkingen belangrijke milieuvoordelen leveren, staat vast. Aan de hand van stellingen komen de huidige maatschappelijke discussies aan bod, net als de invloed van (inter)nationale wet- en regelgeving en de trends die zich aandienen. 

Neem een ontbijttrommeltje mee en schuif aan voor discussie en inspiratie.
De beurs en bijeenkomst zijn gratis toegankelijk. Wel graag vooraf aanmelden via de website.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2020