Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
30-11-2022 NRK Verpakkingen masterclass Voedselveiligheid

Save the date
Op woensdag 30 november organiseert NRK Verpakkingen de jaarlijkse masterclass over voedselveiligheid. Het thema van deze masterclass maken wij binnenkort bekend. Noteer de datum alvast in uw agenda. Kris Callaert staat in ieder geval weer met veel enthousiasme voor de klas om zijn kennis over voedselveiligheid met de aanwezigen te delen. 


De masterclass bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en duurt tot 15.00 uur. Tussen de middag is er een lunch en tijd om te netwerken. 

Voor wie? 
De masterclass is door de praktische insteek zowel interessant en leerzaam voor de ervaren als iets minder ervaren voedselcontactexperts.

Kosten, aanmelden en voorwaarden 
Deze masterclass is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 150.

Programma

Binnenkort is het mogelijk om online aan te melden. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van het thema en de rest van het programma? Stuur dan alvast een mail naar Gabriëlle Wempe, wempe@nrk.nl.