Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
20-01-2022 Rethink Nieuwjaarsbijeenkomst

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst 2022 zijn we te gast op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.  In verband met de verlengde coronamaatregelen kunt u deze bijeenkomst alleen online bijwonen. Volgens goede gewoonte om vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen en daar samen digitaal het glas op te heffen.

Dit jaar is Marjan Minnesma van Urgenda onze keynote. Zij geeft onder het motto 'Opschalen en opschieten' onder meer haar reactie op het onderzoek 'CO2-reductie met circulaire kunststoffen in Nederland', dat CE Delft in onze opdracht uitvoerde.

Daarna praat Daniël Poolen van de Rabobank ons bij over de EU groene taxonomie. Welke investeringen zijn duurzaam volgens de nieuwe Europese regels?

Algemeen directeur NRK Harold de Graaf en directeur PlasticsEurope Nederland Theo Stijnen lichten kort de plannen voor Rethink in 2022 toe.

Coronamaatregelen

In verband met de verlengde coronamaatregelen kunt u deze bijeenkomst alleen online bijwonen. Heeft u zich al voor de live bijeenkomst aangemeld dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

U krijgt op de ochtend van de bijeenkomst een mail met de link om de livestream te volgen. Deze berichten kunnen in de spambox belanden!

Aanmelden kan hier!

Programma

Programma
16.00 uur             Opening webinar en nieuwjaarsgroet – Harold de Graaf (NRK) en Theo Stijnen (PlasticsEurope Nederland)
16.02-16.15 uur   De EU groene taxonomie: welke investeringen zijn duurzaam? – Daniel Poolen (Rabobank)
16.15-16.45 uur   “CO2 emissie reduceren. We hebben ongelofelijk veel haast”(werktitel) -   Marjan Minnesma (Urgenda)
16.45-17.00 uur   Vragen via de chat van de kijkers.
17.00 uur             Toast Sprekers en einde webinar