Home > Agenda > Bijeenkomst
02-11-2021 Save the date | Future Proof Plastics


Wilt u als eerste de resultaten van een nieuw toonaangevend onderzoek over plastics horen? Bent u geïnteresseerd in de reacties van keynote sprekers op dit onderzoek en het aansluitende debat met vertegenwoordigers uit de keten? Zet dinsdag 2 november dan nu in uw agenda!Rethink organiseert die dag voor het vierde jaar op rij het seminar Future Proof Plastics. Een event waar alle belangrijke stakeholders op het gebied van plastics bij elkaar komen om de toekomst van kunststof en rubber te bespreken.

Na het debuut van het online webinar vorig jaar, zetten wij dit jaar weer in op een fysieke bijeenkomst. Wij kijken er namelijk samen met u naar uit om weer ‘in het echt’ te kunnen netwerken. Om ervaringen te delen, elkaar te inspireren en inhoud te geven aan de uitdagende discussie over circulariteit. Dat kan allemaal tijdens Future Proof Plastics op een mooie locatie in Nederland. Waar? Dat volgt later. Net als de exacte inhoud van het programma en de namen van de deelnemers aan het debat. Komende maanden lichten wij iedere keer een tipje van de sluier op. Het programma start in ieder geval rond 12.00 uur met een lunch en sluit om circa 17.00 uur af met een netwerkborrel.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje en als eerste meer informatie ontvangen over het programma, de sprekers en de locatie?
Meld u dan alvast aan

Programma

Wellicht ten overvloede  
Future Proof Plastics is gratis toegankelijk, maar vooraf aanmelden is verplicht. Voor gratis deelname geldt wel één belangrijke voorwaarde. Wij willen er alles aan doen om verspilling van voedsel en energie tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75 in rekening als u op de dag zelf én zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw aanwezigheid bij de lunch en netwerkborrel zo zorgvuldig mogelijk aangeeft. Annuleren kan tot donderdag 28 oktober. Bij verhindering is een collega van harte welkom.